Deelname attesten

Fiscale attesten en tegemoetkoming ziekenfonds

Als organisator van sportkampen kan je ouders van deelnemende kinderen helpen besparen door een fiscaal attest uit te reiken. Want ouders kunnen vaak een deel van de kosten (45%) recupereren via hun belastingaangifte. 

Ook bij ziekenfondsen kan je een jaarlijkse tegemoetkoming aanvragen voor het lidgeld bij inschrijving in een sportvereniging, sportcentrum of sportdienst.

Bespaar kostbare tijd

Webhero Bookings automatiseert het proces van attesten voor een vlottere werking. Deelnemers downloaden in hun persoonlijke klantenaccount zelf de juiste attesten die ze kunnen gebruiken voor de mutualiteit of de belastingsaangifte.

Webhero Bookings zorgt ook dat de elektronische aangifte via Belcotax-on-web vlotter verloopt. Sinds de publicatie van het nieuwe modelattest op 27 januari 2022 is het verplicht voor organisatoren om de gegevens op elektronische wijze te bezorgen aan de FOD Financiƫn. Op die manier zal de administratieve last voor de ouder verminderd worden omdat de attesten opgenomen worden in MyMinFin. Het invullen van de aangifte in de personenbelasting wordt dus vereenvoudigd.Klantenaccount

Met een Webhero Bookings klantenaccount loggen jouw klanten gemakkelijk in om alle details te raadplegen van hun boekingen.

Automatische facturatie

Nood aan het automatisch genereren van facturen na een boeking? Kies dan voor onze Webhero bookings B2B facturatiemodule. Je kan voor specifieke boekingen facturen laten genereren die de boeker automatisch ontvangt per mail.

Webhero Bookings app

Deze app is een uitbreiding voor Webhero Bookings en laat je eenvoudig deelnemerslijsten raadplegen voor evenementen van jouw organisatie.

5 Webhero Bookings succesverhalen

Ben jij op zoek naar zo een boeking- of reserveringssysteem? Wil je weten of Webhero Bookings geschikt is voor jouw onderneming? Wij geven vijf Booking-tool succesverhalen mee uit vijf verschillende sectoren met elk een verschillend doel.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x